An Lemmens en Sean Dhondt presenteren 'At The Festivals'!

16/05/2017 - 06:21

VANAF 6 JUNI BIJ Q2, ELKE DINSDAG OM 22.45 EN LIVE-UITZENDINGEN VANOP ROCK WERCHTER, TOMORROWLAND EN PUKKELPOP

De festivalzomer komt eraan en daarom duikt Q2 vanaf dinsdag 6 juni 2017 opnieuw in de festivals met At The Festivals. De hele zomer lang zijn presentatoren An Lemmens en Sean Dhondt op de festivals te vinden. Het duo gaat live vanop Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop, met heel wat interviews met de artiesten en veel livemuziek. Daarnaast volgen er specials met alle hoogtepunten van Graspop Metal Meeting, Suikerrock en de Lokerse Feesten.

An Lemmens: “Muziek is mijn grote liefde, dus ik kijk er enorm naar uit om deze zomer opnieuw naar de festivals te trekken. Het unieke zijn de onverwachte dingen die er kunnen gebeuren, doordat je een bepaalde band opbouwt met artiesten. Zo liet Jesse Hughes van Eagles of Death Metal mijn naam op zijn arm tatoeëren, nadat ik hem had geïnterviewd op Pukkelpop.”

Sean Dhondt: “De combinatie van goeie muziek, een feestende mensenmassa en warm bier… wat moet een mens nog meer hebben? Wij zorgen er voor dat er niet alleen kan gestagedived worden op de festivals, maar dat je ook gewoon kan ‘couch diven’ in je luie zetel om niets te missen van al het festivalgeweld.

OLGA LEYERS MAAKT SFEERREPORTAGES VANOP DE FESTIVALWEI

Sean en An krijgen het gezelschap van Olga Leyers, die dit jaar opnieuw de festivals verkent en zorgt voor heel wat sfeerreportages vanop de festivalweides. Welke artiesten zijn het meest populair bij de festivalgangers? Welke fans staan uren te wachten op de eerste rij? Of hoe maken festivalgangers de keuze tussen twee topbands die tegelijk spelen?

Olga Leyers: “Ik ben heeel blij dat ik deze zomer nog eens naar de festivals afzak. Festivals zijn voor mij een van de belangrijkste dingen van de zomer. Ik heb ook de beste herinneringen aan vorig jaar, dus laat At The Festivals maar komen!

QMUSIC-DJ JOLIEN ROETS VOLGT FESTIVALS OP ONLINE EN SOCIAL KANALEN VAN AT THE FESTIVALS

Niet alleen op tv, maar ook op de online en social kanalen van At The Festivals kan iedereen alle festivals op de voet volgen dankzij Qmusic-dj Jolien Roets. Naast atthefestivals.be, zorgt Jolien dat niemand iets hoeft te missen op de Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat van At The Festivals. “Ik doe niets liever dan naar festivals gaan, want livemuziek is mijn lang leven. Mijn jeugdidool Craig David komt trouwens deze zomer naar mijn hometown Lokeren en dat vind ik toch wel heel speciaal”, vertelt Jolien.”