NIEUW: The X-files, het 11e seizoen!

04/04/2018 - 14:43

Vanaf maandag 16 april 2018 is om 20.35 het nieuwe, elfde seizoen van The X-Files te zien bij Q2. De sciencefictionreeks viert zijn 25-jarig bestaan en werd al bekroond met zestien Emmy Awards en vijf

Golden Globes. Opnieuw kruipen hoofdrolspelers David Duchovny en Gillian Anderson in de huid van de iconische FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully. Het onafscheidelijke duo is toe aan hun laatste avontuur samen, want Anderson maakte enkele maanden geleden bekend dat ze stopt met de reeks.

Wordt Scully ontvoerd door buitenaardse wezens? Kunnen Mulder en de rest van de wereld de pandemie overleven? En waar houdt William, de zoon van Scully en Mulder, zich verborgen? Met die vragen eindigde het vorige seizoen van The X-Files. In seizoen 11 krijgt de Q2-kijker de langverwachte antwoorden. Scully wordt opgenomen in het ziekenhuis met abnormale hersenactiviteit. Heeft ze alles rond het Spartacus-virus gedroomd? Of is er toch meer aan de hand? Ook de zoektocht naar William blijft onverbiddelijk voortgaan, maar wat is er zo bijzonder aan het kind?